REKLAMA NA SAMOCHODACH

Nasza firma zajmuje sie kompleksowym oklejaniem samochodów. Realizujemy projekty reklam na środkach transportu. Wykonujemy również całościowe zmiany koloru samochodu.

ZMIANA KOLORU AUTA

Zmieniamy kolor samochodu wykorzystując dedykowane folie (Arlon). Oklejamy foliami błyszczącymi, matowymi, brokatowymi, z efektem aluminium, szczotkowania, skóry, carbonu i wiele innych. Wykonujemy profesjonalne wizualizacje.

PROJEKTUJEMY STRONY WWW CMS & RWD

Interesuje Cię strona www lub sklep internetowy, który wyświetlany jest na wszystkich urządzeniach?
Dobrze trafiłeś! U nas wykonujemy strony internetowe responsive layout, oferujemy rejestrację domen internetowych oraz hosting dla stron i sklepów.

DRUK WIELKOFORMATOWY

Drukujemy wielki format opierając się na materiałach i tuszach wysokiej jakości, co nam daje pewność trwałości i długiej skuteczności reklamy, ktorą tworzymy. Możemy drukować na folii, banerze, płotnie, tapecie, OWV, szronie i wielu innych materiałach.

SYSTEMY WYSTAWIENNICZE - STOISKA TARGOWE

Podstawowe systemy wystawiennicze tj. rollup, ramki OWZ, potykacze czy stojaki na ulotki mamy na miejscu i jesteśmy w stanie realizować zamówienia niemalże od ręki. Większe systemy projektujemy i wykonujemy na zamówienie. Budujemy, wyposażamy i obsługujemy stoiska targowe.

GADŻETY I UPOMINKI REKLAMOWE

Dysponujemy obszerną bazą gadżetów reklamowych. Dopasujemy upominek do każdej branży i na każdą okazję. Jesteśmy w stanie wymyśleć i wyprodukować szczególne i niepowtarzalne materiały reklamowe.

KUBKI REKLAMOWE

Pijąc poranną kawę, Twój Klient będzie o Tobie ciepło myślał!!! Oferujemy kubki reklamowe w różnych wielkościach i kształtach. Polecamy kufle, kieliszki, filiżanki. Drukujemy od nakładu 36szt - pełny kolor druku, prawie cała powierzchnia kubeczka, sublimacja. Wykunujemy zdobienie paskiem, wewnątrz kubeczka, na spodku, na dnie kubka, piaskowanie, grawer itp...

FOTOGRAFIA REKLAMOWA I OKOLICZNOŚCIOWA

Wykonujemy sesje fotograficzne studyjne i plenerowe (produktowe, architektoniczne, okolicznościowe i modowe...) Dysponujemy profesjonalnym sprzętem fotograficznym i oświetleniowym.

KALENDARZE REKLAMOWE

Od lat wykonujemy dla naszych Klientów KALENDARZE. Oferta w tym zakresie jest bardzo urozmaicona i zawiera ekskluzywne, modne, najnowsze i nietypowe rozwiązania. Tworzymy kalendarze trójdzielne, plakatowe, 7 i 13 stronicowe w różnych rozmiarach, biurkowe, biuwary, książkowe, organizery...

 

MEDIAGRAF - Agencja Reklamy-Drukarnia-Producent Reklam Bielsko-Biała

     Obsługujemy kompleksowo od zaprojektowania logotypu firmowego, przez wszystkie materiały drukowane typu: wizytówki, ulotki, plakaty, katalogi, koperty, notesy... (techniką offset, druk cyfrowy, druk wielkoformatowy - banery reklamowe, plakaty do szer. 1,3m), sesje fotograficzne reklamowe, portretowe i osób, imprez, architektury krajobrazu oraz wnętrz (również lotnicze oraz za pomocą drona) strony internetowe (CMS) i sklepy internetowe - dostosowane do urządzeń mobilnych oraz wymagań Google, reklamę zewnętrzną: tablice, litery wycinane, litery przestrzenne, świecące, banery. Polecamy, również gadżety reklamowe już od 1 szt (sublimacja, termotransfer cyfrowy, sitodruk, flex i flock), ogłoszenia prasowe, a także wiele innych niezbędnych do wypromowania marki. Wykonujemy foto prezenty (foto gadżety) - poduszki ze zdjęciem lub logiem, kubki z grafiką, piórniki z Twoim nadrukiem, torby z własnym projektem, indywidualne obrazy na płótnie CANVAS, foto tapety... Naszym atutem jest wieloletnie doświadczenie, profesjonalne wykonanie, atrakcyjne ceny oraz szybkie terminy realizacji. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi Klienci byli za nami przez całe lata.

Polityka prywatności i plików cookies

Strony internetowej: www.mediagraf.com.pl

Informacje ogólne

Niniejsza Polityka prywatności i plików cookies strony, zwana dalej Stroną internetową, określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych oraz wykorzystania plików cookies oraz innych technologii takich jak: Google Analitycs, Facebook Pixel w związku z korzystaniem przez Użytkowników ze Strony internetowej.

§ 1

Definicje

Na potrzeby niniejszej polityki prywatności przyjmuje się następujące znaczenie poniższych pojęć:

  1. Administrator - Mediagraf Piotr Urbanek, ul. Bałtycka 9, 43-309 Bielsko-Biała, NIP: 937-158-07-69

  2. Strona internetowa - serwis dostępny pod adresem www.mediagraf.com.pl

  3. Użytkownik - każdy podmiot, który przegląda zawartość Strony internetowej.

  4. RODO - Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE

§ 2

Dane osobowe

  1. Administratorem danych osobowych Użytkownika w rozumieniu RODO jest Administrator.

  2. Użytkownik może przekazywać swoje dane osobowe Administratorowi za pomocą formularzy dostępnych na Stronie internetowej, w szczególności formularza kontaktowego.

  3. Podstawą prawną przetwarzania danych osobowych Użytkowników jest dobrowolna, konkretna, świadoma i jednoznaczna zgoda Użytkownika wyrażona za pomocą odpowiedniego formularza na Stronie internetowej.

  4. Dane osobowe mogą być przetwarzane także w przypadkach, w których Administrator jest upoważniony do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

  5. Dane osobowe przekazywane Administratorowi przez Użytkownika w ramach formularza kontaktowego przetwarzane są w celu udzielenia odpowiedzi na wysłane za pomocą formularza zapytanie. Podanie danych osobowych przez Użytkownika jest dobrowolne, ale niezbędne, by Użytkownik otrzymał odpowiedź. Przetwarzanie danych w tym celu odbywa się na podstawie prawnie uzasadnionego interesu realizowanego przez administratora (Art.6 ust.1 lit.f RODO). Dane te będą przetwarzane do czasu zakończenia korespondencji oraz do 2 lat od jej zakończenia.

  6. Administrator może powierzyć dane osobowe innym podmiotom, z pomocą których realizuje wskazane w poprzednich punktach cele (np. firmom dostarczającym usługę hostingu, firmie księgowej, firmom kurierskim, firmom współpracującym przy realizacji zleceń).

  7. Administrator gwarantuje poufność wszelkich przekazanych mu danych osobowych.

  8. Dane osobowe są gromadzone z należytą starannością i odpowiednio chronione przed dostępem przez osoby do tego nieupoważnione, a ich przetwarzanie odbywa się zgodnie oraz na warunkach określonych szczegółowo w:

    1. Rozporządzeniu Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE,

    2. ustawie z dnia 18 lipca 2002 o świadczenie usług drogą elektroniczną,

    3. ustawie z dnia 10 maja 2018 o ochronie danych osobowych.

§ 3

Prawa użytkownika

  1. Użytkownikowi przysługują prawa związane z przetwarzaniem jego danych osobowych, w tym:

  1. prawo dostępu do danych

  2. prawo do poprawienia danych

  3. prawo do ograniczenia przetwarzania danych

  4. prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych

  5. prawo do usunięcia danych (tzw. prawo do bycia zapomnianym)

  6. prawo do przenoszenia danych

  7. prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego w związku z przetwarzaniem danych osobowych przez Administratora

  1. Użytkownik ma prawo do cofnięcia swojej zgody w każdej chwili, jeśli Użytkownik uprzednio wyraził taką zgodę.

  2. W celu realizacji swoich praw Użytkownik powinien skierować odpowiednie żądanie na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

§ 4

Gromadzone informacje

  1. Podczas korzystania przez Użytkownika ze Strony internetowej automatycznie zbierane są dane dotyczące Użytkownika. Do tych danych zalicza się m.in.: adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego. Dane te mogą być zbierane przez pliki cookies (tzw. ciasteczka), a także mogą być zapisywane w logach serwera.

  2. Pliki cookies (tzw. ciasteczka) to pliki wysyłane do komputera lub innego urządzenia (np. laptop, smartfon, tablet) Użytkownika podczas przeglądania Strony internetowej. Pliki cookie zapamiętują preferencje Użytkownika, co umożliwia podnoszenie jakości świadczonych usług, poprawianie wyników wyszukiwania i trafności wyświetlanych informacji oraz anonimowe śledzenie preferencji Użytkownika.

  3. Zgodę na przechowywanie lub uzyskiwanie dostępu do cookies przez Administratora na jego urządzeniu Użytkownik wyraża za pomocą ustawień przeglądarki zainstalowanej na urządzeniu Użytkownika.

  4. Użytkownik może zrezygnować z cookies, wybierając odpowiednie ustawienia w używanej przez siebie przeglądarce stron www. W takiej sytuacji korzystanie ze Strony internetowej przez Użytkownika może być utrudnione (np. strona może pracować wolniej).

  5. Użytkownik może usunąć istniejące pliki cookies z urządzenia, korzystając z odpowiednich funkcji przeglądarki internetowej, programy służące w tym celu lub skorzystanie z odpowiednich narzędzi dostępnych w ramach systemu operacyjnego, z którego korzysta Użytkownik.

  6. Korzystanie ze Strony internetowej wiąże się z przesłaniem zapytań do serwera, na którym przechowywana jest Strona internetowa. Każde takie zapytanie jest zapisywane w logach serwera. Logi obejmują m.in.: adres IP Użytkownika, datę i czas logowania do serwera, informacje o używanej przeglądarce internetowej i systemie operacyjnym.

  7. Dane zapisane w logach serwera nie są łączone w żaden sposób z konkretnymi Użytkownikami Strony internetowej i nie są wykorzystywane przez Administratora w celu identyfikacji Użytkownika. Logi serwera służą do administrowania Stroną internetową, a ich zawartość nie jest ujawniania nikomu poza osobami upoważnionymi do administrowania serwerem.

  8. Na Stronie internetowej są stosowane technologie rejestrujące anonimowo działania podejmowane przez Użytkownika podczas korzystania ze Strony internetowej. Są to m.in.:

    1. Google Analitysc - stosowana w celu analizowania statystyk Strony internetowej

    2. Facebook Pixel - stosowana w celu zarządzania i optymalizacji reklamy na Facebooku

  9. Dane uzyskane przez te narzędzia nie są łączone w żaden sposób z konkretnymi Użytkownikami Strony internetowej i nie są wykorzystywane przez Administratora w celu identyfikacji Użytkownika.

  10. Konsekwencją zastosowania technologii wymienionych w § 3 pkt. 8 będzie zoptymalizowanie Strony internetowej, jej treści oraz oferty Produktów do potrzeb Użytkownika.

§ 5

Cel wykorzystania danych

Dane podane przez Użytkownika lub zbierane automatycznie Administrator wykorzystuje w celu:

    1. prawidłowego funkcjonowania, konfiguracji, bezpieczeństwa Strony internetowej,

    2. monitorowania stanu sesji,

    3. analiz, badań i audytu wyświetleń Strony internetowej

    4. a także w celach statystycznych i marketingowych.

§ 6

Postanowienia końcowe

  1. W niniejszym dokumencie mogą nastąpić zmiany, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszej Strony internetowej. Wszelkie zmiany będą komunikowane Użytkownikom niezwłocznie
    w sposób widoczny i zrozumiały.

  2. Wszelkie pytania lub uwagi dotyczące Polityki prywatności i plików cookies prosimy kierować na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.


Zaufali nam:

Jako MEDIAGRAF od początku swojego istnienia stawiamy na profesjonalizm. Przez kilkanaście lat działania na rynku reklamy skupiliśmy wokół naszych projektów zespół doświadczonych grafików, plastyków, fotografów i copywriterów. Wspólnie stworzyliśmy setki projektów, które wsparły firmy naszych Klientów w zdobywaniu i utrzymaniu wysokiej pozycji na rynku.

  • Philips

    Philips

  • Spomet

    Spomet

  • .

    .

  • .

    .

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Kontakt Bielsko

43-309 Bielsko-Biała
ul. Bałtycka 9

tel. 33/ 497 00 30
kom. 501 458 440
kom. 515 184 009
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

MediaGraf

Zobacz Siedzibę

Kontakt Krosno

38-400 Krosno

kom. 534 561 675
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

MG KROSNO logo white

Facebook

Pomoc Panel Poczty

Polityka Prywatności

Najlepsze usługi

  • Reklama Bielsko
  • Projektowanie stron www (internetowych)
  • Druk offsetowy i cyfrowy
  • Druk wielkoformatowy
  • Gadżety reklamowe
  • Oklejanie samochodów
  • Reklama zewnętrzna
  • Litery przestrzenne
  • Kasetony świetlne
  • Systemy wystawiennicze
  • Aranżacja wnętrz
  • Fotografia reklamowa
  • Przyczepy reklamowe
  • Foto gadżety (piórniki ze zdjęciem, poduszki ze zdjęciem,
    torby ze zdjęciem, kubki ze zdjęciem, koszulki z nadrukiem...)

 

www.reklama.pl

Firma Przyjazna Internautom

Reklama Bielsko :: Strony www (internetowe) CMS :: Sklepy internetowe :: Wizytówki :: Ulotki :: Kalendarze :: Foldery :: Banery :: Plakaty :: Druk cyfrowy i offsetowy :: Druk wielkoformatowy :: Tablice reklmowe :: Litery przestrzenne :: Wyświetlacze LED :: Roll-up :: Ścianki POPUP :: Ramy OWZ :: Projekty graficzne :: Wizualizacje reklam :: Reklama zewnętrzna :: Gadżety reklamowe :: Fotografia Reklamowa  :: Wyklejanie samochodów :: Zmiana koloru samochodu :: Foto gadżety (foto prezenty)
Instagram facebook google+ youtube